Congressen

Decorum start vestiging in Groot-Brittannië

Decorum is een vestiging in Londen gestart. In de Engelse hoofdstad ziet het Nederlandse verhuurbedrijf veel kansen voor weggelegd met het oog op de Olympische Spelen van 2012. Decorum is onder meer gespecialiseerd in het inrichten van grote projecten zoals de Afghanistan top vorig jaar in Den Haag en levert tevens tentinrichtingen voor grote sportevenementen

Directeur Michael Kuiper ziet in Londen een perfecte uitvalsbasis voor de Engelse markt. “Engeland en met name Londen is een echte eventmarkt. Zeker met de Olympische Spelen die over twee jaar in Londen plaatsvinden, liggen er veel kansen. Wij geloven dat ons concept van kantoormeubel en evenementenverhuur een goede kans van slagen heeft in de UK-markt.”

Het is de eerste internationale vestiging van Decorum. Kuiper: “We werken al veel internationaal. Zo verzorgen we projecten in Spanje, Frankrijk, België, Duitsland, Zweden en Engeland. Wij combineren een enorm scala aan meubilair en vloerbedekking met een grenzeloze creativiteit, al zeg ik het zelf. Evenementenmeubelen, kantoormeubelen, congresmeubelen, een vergadertafel voor zeventig personen of duizenden vierkante meters tapijttegels: wij vinden alles een uitdaging. Zo ook de opening van het verkoopkantoor in Londen. Wellicht volgen er nog meer vestigingen in andere landen, de komende jaren.”

De adresgegevens van de Engelse vestiging van Decorum

Decorum ltd.
29th floor One Canada Square
Canary Wharf
E145DY London, UK


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief