De vele gezichten van Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel

Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel vindt u op een unieke plek op de Utrechtse Heuvelrug. Het is een prachtig bosrijk landgoed met vele mogelijkheden en een rijke geschiedenis.

Er zijn vier verschillende gebouwen gesitueerd op het 47 hectare metende landgoed: het moderne Paviljoengebouw, het klassieke Koetshuis, het monumentale Maarten Maartenshuis en de natuurlijke Lodges. In deze gebouwen zijn de 30 vergaderzalen te vinden, ieder met een eigen stijl.

Vier gebouwen

In het Paviljoengebouw zijn 110 hotelkamers te vinden, allen met een uitzicht op de groene omgeving. De twee restaurants, de bar, moderne vergaderzalen en de grootste congreszaal van de regio zijn hier ook te vinden. Onze congreszaal heeft een capaciteit tot 500 personen en is uitgerust met de nieuwste AV-technologie.

Het klassieke Koetshuis, heeft zeven vergaderzalen van verschillende grootte. Dit gebouw was vroeger het huis van de butler en de plek waar de koetsen en auto’s van de schrijver Maarten Maartens stonden.

Hij heeft het monumentale pand, het Maarten Maartenshuis laten bouwen begin 1900. In dit gebouw vindt u naast vergaderzalen ook de klassieke en recent gerenoveerde Stijlkamers. In deze kamers kunt u genieten van een exclusief diner van hoogstaande kwaliteit met uw eigen gezelschap tot 60 personen.  De chef bereidt met (h)eerlijke ingrediënten een verrukkelijk diner met passende wijnen. Kortom, een volledig verzorgde avond genieten in een prachtige ambiance.  

De Lodges zijn gelegen midden in de natuur, waardoor u het gevoel heeft dat u alleen op het landgoed verblijft maar met alle voorzieningen die u nodig heeft om een geslaagde bijeenkomst te organiseren.

Green Key Gold

De omgeving biedt ook mogelijkheden om buitenactiviteiten te verzorgen. Denk hierbij aan een mooie boswandeling met een gids die u meer over het landgoed en natuur vertelt.

Daarnaast is Landgoed Zonheuvel de trotse houder van het Green Key Gold certificaat. Dit is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector en wordt in de hele bedrijfsvoering doorgevoerd, zowel zichtbaar als niet zichtbaar voor u als gast. Enkele voorbeelden hiervan zijn gebruik van groenten uit de historische moestuin en inkopen bij lokale leveranciers om de keten zo dicht mogelijk op ons aan te laten sluiten. Hierdoor kunt u met een gerust hart en op een verantwoorde manier uw bijeenkomst organiseren.

Ontzorgen

Al onze collega’s staan voor u klaar om u te ontzorgen zowel vooraf als tijdens de bijeenkomst. Maatwerk vinden wij belangrijk en denken graag met u mee om uw ideale evenement te realiseren.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief