Dé perfecte locatie voor zakelijke evenementen in Nederland

Postillion Bunnik - boardrooms 14 - highres-7 (5) 960x640

In de hectiek van het zakenleven is het essentieel om de juiste locatie te vinden voor een zakelijke bijeenkomst. Met acht uitstekend gelegen hotels door heel Nederland biedt Postillion Hotels de ideale omgeving voor allerlei soorten zakelijke evenementen, waardoor het organiseren van een succesvolle bijeenkomst moeiteloos verloopt.

De acht hotels van Postillion liggen verspreid over het hele land en bevinden zich altijd op strategische locaties dichtbij belangrijke snelwegen en knooppunten van het openbaar vervoer. Dit garandeert een uitstekende bereikbaarheid voor jou en je gasten. Of je nu kiest voor een dynamische setting in steden als Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht Bunnik – waar we evenementen tot 1.400 personen kunnen faciliteren – of liever een rustiger omgeving zoekt in Arnhem, Amersfoort – Veluwemeer, Deventer of Dordrecht, bij Postillion Hotels ben je verzekerd van eersteklas service en oprechte gastvrijheid.

Naast een gunstige ligging bieden onze hotels moderne en comfortabele faciliteiten die het verblijf van jou en je gasten zo aangenaam mogelijk maken. Of het nu gaat om ruime vergaderzalen of flexibele werkplekken in onze hotelkamers, wij voorzien in alles wat je nodig hebt voor een productieve zakelijke omgeving. Bovendien beschikken de meeste van onze locaties over gratis parkeergelegenheid (uitgezonderd Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) en zijn ze uitgerust met een Business Point, zodat je ook onderweg je werkzaamheden kunt voortzetten.

Voor elk type event

Of je nu een intieme vergadering organiseert, een flexibele werkplek nodig hebt tijdens je reis, of een groots congres voor 1.400 gasten wilt plannen, Postillion Hotels zorgt ervoor dat jouw zakelijke bijeenkomst een succes wordt. Onze ervaren teams staan klaar om je te begeleiden vanaf de eerste planning tot aan de succesvolle afronding van het evenement, zodat jij je volledig kunt richten op de inhoud.

Naast zakelijke bijeenkomsten bieden onze hotels ook uitstekende mogelijkheden voor ontspanning en teambuilding. Of je nu kiest voor een verkwikkende wandeling door de nabijgelegen natuur of een teambuildingactiviteit op ons terrein, bij Postillion Hotels vind je de perfecte balans tussen werken en ontspannen, waardoor je nieuwe energie kunt opdoen voor de volgende uitdaging.

Laat je inspireren door wat Postillion Hotels voor jouw zakelijke evenement kan betekenen en ervaar zelf hoe wij jouw bijeenkomst tot een succes maken. Wij heten je binnenkort graag welkom op een van onze locaties. 

Carrousel

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief