Congressen

De Nederlandse Associatie kiest voor Netwerkapp

De Nederlandse Associatie (DNA) en Inscene Company zijn een samenwerking aangegaan met de inzet van Netwerkapp als community-app. Voor het DNA Jaarcongres, dat op 2 en 3 juni in Noordwijkerhout gehouden zal worden, gaat DNA Netwerkapp inzetten als eventapp.
Mathieu Daalder, directeur van DNA: “Netwerkapp is voor DNA het antwoord op de vraag hoe we een laagdrempelige oplossing kunnen vinden om rond het DNA Jaarcongres met onze leden te kunnen communiceren en niet te vergeten de leden onderling.”
 
“Voor Netwerkapp is de samenwerking met DNA een voorbeeld van een waardevolle verbinding van twee partijen die elkaar op kennis versterken”, aldus Arjan Appel, commercieel directeur van Inscene Company. “DNA beschikt over een enorm netwerk binnen de verenigingswereld en de kennis om partijen te inspireren en te helpen bij hun ontwikkeling. Netwerkapp heeft kennis van de middelen en de vorm daarvoor.”

DNA is een vereniging van, voor en door verenigingen en verenigt brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA heeft op dit moment ruim 50 leden waaronder BOVAG, GGZ Nederland, KNVB, Nefarma, KNGF, VVAA en Koninklijke Horeca Nederland. Het doel is om dit voor het einde van 2016 te verdubbelen.

Netwerkapp heeft op dit moment al meer dan 26.000 gebruikers en heeft de ambitie het nieuwe zakelijk kennisnetwerk van Nederland te worden.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief