Congressen

De mens staat centraal bij MPI NL Conference

De mens staat centraal bij de MPI NL Conference 2015 op 31 maart in Amersfoort. In het ochtendprogramma komt dit tot uiting in lezingen over de herdenking van de MH17-ramp, de plaats van de mens in het heelal en jezelf blijven. ”s Middags volgen drie workshoprondes waarbij onder meer gekozen kan worden uit sessies over modereren, high performance gedrag, open space, buikdansen, samen kansen creëren en sociaal bezoekerswerven. Ook is er een marketing inloop spreekuur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.
 Op 30 maart 2015 vindt in de Rijtuigenloods in Amersfoort het grootste jaarlijkse congres van vakorganisatie MPI plaats. Het congres voor iedereen die zich bezighoudt met meetings, congressen en events en die naar een hoger niveau willen brengen. Dit jaar is het thema: Evenemens.
 
Het team heeft een divers programma georganiseerd waarbij bijvoorbeeld tijdens het plenaire gedeelte de herdenking van de MH17 aan bod komt. Er zijn weinig evenementen geweest waar de mens zó centraal stond. Van groot belang is goed te weten hoe je een evenement organiseert dat emotioneel zo zwaar beladen is? Olivier Monod de Froideville van Livetime productions vertelt over de aanpak.
 
Wetenschapsjournaliste Govert Schilling (onder andere bekend van DWDD) zal iedereen deze dag meenemen naar de wereld van de kosmos en brengt de deelnemers naar de bijzondere plaats van de mens in ruimte en tijd.
 
In de middag is er een ruime keuze aan leerzame workshops. Het volledige programma vind je hier.
 
De organistie heeft in lijn met het thema een sociale actie bedacht. Kom je met een mede Evenemens, dan betaalt deze de helft van kosten. Je kunt je hier inschrijven.
 
MPI NL Conference 2015


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief