Beurzen
Theo Lens en Jonnie & Thérèse Boer presenteren op de Miljonair Fair hun eerste gezamenlijke initiatief onder het label Foodlab on Tour: ‘De Librije op Reis’. Smaakmakend en spraakmakend. Restaurant De Librije wordt volledig nagebouwd; van de stoelen met het geborduurde logo tot en met de kroonluchter aan toe.
Gasten kunnen er exclusief genieten van de culinaire topcreaties van Jonnie Boer, in de gastvrije ambiance van zijn etablissement en met de service van zijn zwarte en witte brigade. De primeur van het nieuwe concept, dat in 2010 ook beschikbaar wordt voor vip-events, wordt gepresenteerd op de Miljonair Fair van 11 tot en met 14 december.
De Librije behoeft geen nadere introductie: onlangs is het Zwolse restaurant door Gault Millau wederom uitgeroepen tot ‘Restaurant van het Jaar’. Theo Lens, directeur van Foodlab en East Side Productions bedacht, samen met Jonnie & Thérèse Boer, het concept van ‘De Librije op Reis’. “Wij willen dit intieme restaurant voor exclusieve evenementen aanbieden”, verklaart Lens.
‘De Librije op Reis’ is nu voor het eerst te ervaren op de Miljonair Fair. De beleving en de kwaliteit van het restaurant en de gerechten zijn geheel in lijn met de hoge normen van Jonnie & Thérèse Boer en Theo Lens.
Smaak- en spraakmakend
‘De Librije op Reis’ serveert de gasten op de Miljonair Fair een smaakmakende serie couverts uit de moderne en innovatieve keuken van De Librije. De volledige menu’s – inclusief de wijnarrangementen – zijn speciaal voor de Miljonair Fair samengesteld. Er zal met exclusieve producten gewerkt worden, maar uiteraard ook met streekproducten, de signatuur van Jonnie Boer.
Theo Lens en Jonnie & Thérèse Boer hebben besloten om hun krachten te bundelen, met als resultaat het label Foodlab on Tour. Onder dit label werken het cateringbedrijf van De Librije, Food on Tour en de innovatieve partycateraar Foodlab samen. De keuken van Food on Tour en de trendy event cateringexpertise van Foodlab vormen een spraak- en smaakmakende combinatie.
‘De Librije op Reis´ is het eerste initiatief van deze samenwerking. Event organizer Theo Lens staat garant voor de gehele projectorganisatie van ‘De Librije op Reis’ en richt tevens een volledige exclusieve wijnbar in voor de Miljonair Fair. ‘Gasten kunnen hier van de amuses van Jonnie en de selectie wijnen van Thérèse genieten. Jonnie Boer is blij met het nieuwe concept, dat in 2010 via Foodlab on Tour te boeken is voor exclusieve evenementen."Het is een mooi concept voor top vip-bijeenkomsten. Na de Miljonair Fair zal ‘De Librije op Reis’ ingezet worden voor het bedrijfsleven om op locatie een culinaire beleving van topniveau te bieden."
Reserveren Miljonair Fair 2009 (11/12/13/14 december): www.delibrijeopreis.nl
Meer informatie: www.foodlabontour.nl
Er zijn nog geen reacties.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.