‘De kracht zit in de variatie van de ruimtes en de eenvoud om ze te combineren’

Libéma-juni-2024-Bloemvaas-Job-Dijsselbloem-18 bew 960x640

Dit najaar introduceert Brabanthallen De Hertog en Bosch Congreszalen. Hiermee biedt één van Nederlands grootste evenementenlocaties nog meer variatie in de aangeboden ruimtes. ‘Daardoor kunnen we nog beter inspelen op de wensen van organisatoren’, vertelt Naomi Bugter van Libéma.

De Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, behorend tot de Libéma-familie, beschikt over zestien verschillende ruimtes en kan tot wel 40 duizend mensen verwelkomen. 

Naast de multifunctionele Brabanthallen bestaat het complex uit entertainmentlocatie MAINSTAGE en het 1931 Congrescentrum. Dit brengt het totale aanbod op ruim 55 duizend vierkante meter aan evenementoppervlakte, goed voor twaalf voetbalvelden onder één dak. Hier kunnen organisatoren een passende oplossing vinden voor een grote variatie aan evenementen van elk formaat.

De locatie past zich aan

“De omvang van het complex kan overweldigend zijn voor organisatoren die hier voor het eerst binnenkomen”, vertelt Naomi Bugter, Commercieel Manager bij Libéma Beurzen & Evenementen.

“Organisatoren geven we daarom eerst altijd een rond-leiding als ze ons nog niet kennen. Sowieso ontvangen we onze klanten en potentiële opdrachtgevers graag zodat ze zelf kunnen ervaren dat de grootte van de locatie niet ten koste gaat van onze Brabantse gastvrijheid.”

“We merken dat mensen vaak verrast zijn door de mogelijkheden van het complex”, aldus Bugter. “De kracht zit hem in de variatie van de ruimtes en de eenvoud om ze te combineren. Soms is het een kwestie van wat deuren opendoen en de ruimtes samen laten werken.” 

“Voor iedere organisator en bezoeker geldt ‘the floor is yours’. We denken vanaf het eerste moment mee en zorgen dat de locatie zich aanpast aan de wensen van jou als organisator. In ons DNA is ingebakken dat we flexibel, servicegericht en gastvrij zijn. Ons huis is jouw huis, is het uitgangspunt.”

“Jij als organisator kunt de acht hallen en verschillende zalen combineren zoals jij dat wilt en wij faciliteren je zo dat jouw droomevent werkelijkheid wordt. Dat blijkt ook uit de grote variatie aan evenementen die we hier ontvangen: beurzen, congressen, feesten, festivals, relatie- en personeelsevenementen, sportevents… de mogelijkheden zijn eindeloos. En met vijf entrees is er altijd een warm welkom dat past bij jouw evenement.”


Ook de vernieuwde website van Brabanthallen ademt helemaal ‘the floor is yours’. Op brabanthallen.nl vinden zowel bezoekers als organisatoren verhalen, tips en ideeën. Zo wordt de veelzijdigheid van het complex niet alleen ter plaatse, maar ook online op een inspirerende manier gepresenteerd.


Meer mogelijkheden

Dit najaar worden de vernieuwde De Hertog en Bosch Congreszalen, na een grote verbouwing van de uit 1965 stammende ruimtes, heropend. Ook deze twee gerevitaliseerde gebieden zijn nu naadloos te combineren met de overige zalen en hallen.

De Hertog en Bosch Congreszalen hebben een hele transformatie ondergaan. Naast een forse upgrade van de ruimtes is ook gezorgd voor toetreding van daglicht in de zalen en publieksingangen, iets wat eerder ook bij 1931 Congrescentrum en in andere (entree)hallen tot succes leidde. De Hertog is ideaal voor bedrijfsfeesten of kan gecombineerd worden met entertainmenthal MAINSTAGE voor grotere evenementen.

De gerenoveerde Bosch Congreszalen, geschikt tot 500 personen, zijn compacter en in de stijl van het monumentale 1931 Congrescentrum. De uitstraling en sfeer van het Congrescentrum, MAINSTAGE en Brabanthallen zijn zo nog meer gestroomlijnd, waardoor ze eenvoudiger zijn te combineren.

Evenementen op maat

Bugter: “Deze verbouwing biedt een belangrijke kans voor bestaande evenementen om verder te groeien. De vernieuwde ruimtes passen bij evenementen die behoefte hebben aan uitbreiding of meer variatie.  De flexibiliteit van het complex maakt het mogelijk om evenementen op maat te creëren waarbij verschillende ruimtes slim worden gecombineerd.” 

 

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief