Congressen

De impact van de Amerikaanse verkiezingen op de meetingindustrie

Amerikaanse verkiezingen podcast Skift

Skift Meetings onderzoekt in haar podcast de mogelijke gevolgen van de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen voor de meetingindustrie. Ze bespreken hoe beleid van beide partijen de toekomst van bijeenkomsten kan veranderen. Belangrijke onderwerpen die aan bod komen, zijn verdeeldheid zaaiende wetten, visumvertragingen en investeringen in infrastructuur.

Staatswetten, met name van invloed zijn op LGBTQ+-rechten en reproductieve rechten van vrouwen, beïnvloeden de selectie van bestemmingen en het bijwonen van bijeenkomsten, stelt het redactieteam. Planners blijven uitdagingen ondervinden bij het kiezen van bestemmingen die aansluiten bij de waarden van hun deelnemers. Anderzijds lijken Amerikaanse Staten die het nieuws halen met ‘verdeeldheid zaaiende wetten’ geen nog nadeel te ondervinden als meetingbestemming.

Klimaat en prijstransparantie

Ook wijst Skift Meetings op extreme weersomstandigheden als gevolg van klimaatverandering als risicofactor. Verschillende politieke benaderingen van milieuregelgeving kunnen van invloed zijn op de planning en uitvoering van evenementen..

De presidentskandidaten hebben een verschillende kijk op prijstransparantie. De No Hidden Fees Act en andere wettelijke wijzigingen kunnen van invloed zijn op de kosten en organisatie van bijeenkomsten. Sommigen beweren dat deze verandering schadelijk zal zijn voor bedrijven die essentieel zijn voor de meetingindustrie.

Reisbeperkingen en infrastructuur

Vertragingen bij de verwerking van visa en reisbeperkingen hebben nu al een effect op de internationale aanwezigheid op Amerikaanse evenementen. Hoe verschillende overheden hiermee omgaan, kan een groot verschil maken voor evenementen in de VS die afhankelijk zijn van een wereldwijd publiek.

De twee kandidaten benaderen infrastructuurinvesteringen mogelijk ook anders, verwacht het redactieteam. Verschillende congrescentra in de VS breiden de komende jaren uit, maar zullen daarbij ook afhankelijk zijn van de kwaliteit van de infrastructuur.

Proactieve benadering

Skift Meetings stelt tot slot dat het van vitaal belang is dat de meetingindustrie rondom de komende verkiezingen kiest voor een proactieve benadering om voorbereid te zijn op elk scenario.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief