Beurzen

Dé gids voor professionals die hun merk driedimensionaal willen vormgeven

Live3Design 2023 visual met cover

Expovisie heeft Live3Design uitgebracht, het casebook voor brandmanagers en verantwoordelijken voor zakelijke events die de driedimensionale vormgeving van hun merk willen optimaliseren.

In deze expo special vinden merkvertegenwoordigers trendartikelen over de huidige en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van standdesign en event styling. Zo gaan we in op spatial design dat zich richt op ontwerpen voor de nieuw te definiëren ruimte, nu de werkelijke en virtuele wereld steeds meer samenvloeien. Op het gebied van duurzame standbouw geven we aan hoe belangrijk ketensamenwerking is met het oog op Europese ESG-regelgeving. En ook geven we antwoord op de vraag hoe je sociale ruimtes op beurzen en events inricht voor optimale communicatie tussen bezoekers en deelnemers.

Live3Design biedt daarnaast een overzicht van toonaangevende standbouwbedrijven, verhuurders en aanbieders op het gebied van event styling. Een aantal van hen deelt ook de eigen kennis en inzichten op het gebied van 3D live-communicatie.

Live3Design 2023 is ook als digitale bladerversie online te bekijken. De printuitgave kun je bestellen via dit formulier.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief