Beurzen

De Boer bouwt tent voor IBC

De Boer Tenten, marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie voor evenementen en zakelijke toepassingen, heeft voor de internationale vakbeurs IBC een extra beurshal gebouwd. De International Broadcasting Convention (IBC), één van ’s werelds grootste beurzen op het gebied van media, video en broadcasting, vond van 6 tot en met 11 september plaats in de Amsterdam RAI. De Boer Tenten, marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie voor evenementen en zakelijke toepassingen, heeft voor de internationale vakbeurs IBC een extra beurshal gebouwd. De International Broadcasting Convention (IBC), één van ’s werelds grootste beurzen op het gebied van media, video en broadcasting, vond van 6 tot en met 11 september plaats in de Amsterdam RAI.

 

In verband met het stijgende aantal bezoekers en exposanten is de organisatie van de IBC op zoek gegaan naar mogelijkheden om de bestaande beursfaciliteiten van de RAI tijdelijk uit te breiden. Met behulp van een modulaire Delta structuur, met een hoogte van 6 meter en een oppervlakte van 1650 vierkante meter, creëerde De Boer een volledig functionele oplossing op maat.

 

De tijdelijke beurshal van De Boer, die door middel van drie toegangssluizen met het vaste beursgebouw is verbonden, is voorzien van geïsoleerde zijwanden, verlichting, overhead deuren en dubbele toegangsdeuren. Bij de opbouw van de beurshal beleefde De Boer een primeur. Voor het omhoog brengen van de dakconstructie van de Delta maakte De Boer voor het eerst in Nederland gebruik gemaakt van een computergestuurd, hydraulisch liftsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de dakconstructie zonder hulp van extra kranen omhoog kan worden gehesen. Een bijkomend voordeel van het systeem is dat gebouwd kan worden op locaties waar de ruimte beperkt is.

 

Michael Crimp, Marketing Director van de IBC: “Voor de uitbreiding van de bestaande beursaccommodatie hadden we een tijdelijke ruimte nodig met dezelfde uitstraling en functionaliteit als een reguliere beurshal. De ruimte oplossing die De Boer ons heeft geboden, en de manier waarop deze was verbonden met het bestaande gebouw, zijn indrukwekkend. Vele gasten hadden de overgang van het vaste gebouw naar de tijdelijke hal niet eens in de gaten”.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief