Congressen

De "blokkentour" van Prins voor een Dag

Voorbijgangers, politieke media en prominenten moesten even twee keer knipperen van verbazing bij de aanblik van een groot rood blok, midden op het Binnenhof, vergezeld van twee Charlie Chaplin-achtige figuren. Wat was dat nou?

Hilariteit
Niet alleen op het Binnenhof zorgde dit ensemble voor hilariteit. De figuren bezochten tijdens hun "blokkentour" door Den Haag ook andere kenmerkende locaties. En gedurende de tocht werden de drie grote blokken afwisselend gestapeld, gereden, gezeuld en gegooid. De gekleurde blokken vormen de rode draad bij Prins voor een Dag, het Haagse kennismakingsevenement voor de evenementenbranche.

Symbool
De blokken die met de Charlie Chaplin-mannetjes door de stad zwierven, deden Haagse iconen aan en bezochten locaties als het drukbezette Binnenhof, het Mauritshuis, het Hilton en het Vredespaleis. De blokken staan dit jaar symbool voor Prins voor een Dag. Zo staan ze bijvoorbeeld voor de onderlinge samenwerking tussen de Haagse congressector, zijn ze onderdeel van het nieuwe logo en hebben ze de kleuren van de stad Den Haag. Haagse partners werken continu samen met Den Haag Marketing om van Den Haag een aantrekkelijke congresdestinatie te maken. Tijdens Prins voor een Dag kunnen eventplanners en intermediairs kennis maken met verschillende congresaccommodaties, bijzondere locaties, inspirerende sprekers en aanstekelijke workshops. Dit jaar is het evenement in tweeën gesplitst. Op 20 september, traditiegetrouw een dag voor Prinsjesdag, wordt de Dag voor eventplanners georganiseerd. Een week later, op 27 september, voor intermediairs.

Beste evenementenstad
In de afgelopen zeven jaar is Prins voor een Dag uitgegroeid tot een toonaangevend Haags evenement en hebben al meer dan 1.200 deelnemers kennis gemaakt met uiteenlopende mogelijkheden van congresstad Den Haag. Prins voor een Dag staat dan ook garant voor een echte "Den Haag beleving". Den Haag is bovendien door Stichting Nationale Evenementen Prijzen uitgeroepen tot Beste Evenementenstad 2010.

Hier kunt het filmpje bekijken die van deze merkwaardige tocht door Den Haag is gemaakt:


 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief