Congressen

De andere kant van social media

Voor de één een regelrecht (marketing) geschenk, voor de ander een (bewust of onbewust) doorlopende werkonderbreking, stressfactor van formaat en soms zelfs een echte (en inmiddels erkende) verslaving.

Kortom: Hoog tijd om ook eens bij de andere kant en impact van Social Media stil te staan en oplossingen te vinden. Daarom presenteren HSMAI Nederland, Skal International Nederland en Hands-On Advies! op donderdag 6 juni het congres Love @ First Site, in het Rotterdam Airport Hotel.

Keynote speaker is media expert, auteur en vervent Social Media gebruiker Sander Duivestein. Hij maakt de deelnemers op indringende wijze duidelijk wat de impact van Social Media inmiddels is op ons dagelijks leven, onze werkomgeving en vooral …. onze toekomst.

Na de presentatie van Sander kun je deze middag drie (van de vier) praktische 'Power Workshops' volgen:

1)     Effectief Timemanagement in een uitdagend (digitaal) tijdperk. Hoe ga ik zo productief mogelijk om met mijn tijd in een omgeving van toenemende afleiding en tijdrovende onderbrekingen?

2)     Social Media: Internet en Online activiteiten: je kunt (& wilt?) er niet meer omheen. Maar wat zijn de handige trucjes om er zoveel mogelijk mee te doen in zo weinig mogelijk tijd? Hands-on 'tips & tools' voor het praktisch invullen van uw online activiteiten

3)     90% van de mensen gaat tegenwoordig af op reviews… maar hoe zorg je ervoor dat je er zo positief mogelijk in terecht komt? En hoe raak je meer betrokken in 'your local community? Meet Yelp! Mond-tot-mond reclame 2.0.

4)     Reizigers gaan steeds vaker op een andere manier op reis dan we nu gewend zijn. Iedereen probeert hun interesse te wekken via websites, nieuwsbrieven en weblogs. Toch lukt dat maar weinigen. Hoe zorg jij dat je met jouw content boven het maaiveld uitsteekt en de interesse van de sociale reiziger weet te vangen?

Programmatijden:
13.00 – 13.30 Ontvangst
13.30 – 14.30 Keynote Speaker Sander Duivestein: De zwarte kant van Social Media
14.30 – 15.00 1e serie break-out sessies
15.00 – 15.30 Netwerkpauze
15.30 – 16.45 2e & 3e serie break-out sessies
16.45 – 18.00 Netwerkreceptie

Locatie:
Airport Hotel Rotterdam
Vliegveldweg 59-61
3043 NT Rotterdam
T. 010 – 462 55 66
E. info@airporthotelrotterdam.nl

Investering:
De kosten voor deelname aan deze middag bedragen voor niet (HSMAI & Skal) leden € 75,- (excl. btw).

Website Love @ First Site


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief