Beurzen

De AEB bruiste!

Beursgebouw Eindhoven BV mag terugkijken op een zeer geslaagde 18e editie van de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs. De kwaliteit van de vele bezoekers (8.617), wederom een stijging ten opzichte van vorig jaar, werd door de deelnemers als zeer goed ervaren; de bezoekers op hun beurt waren erg te spreken over de professionele presentaties van de deelnemers (175) en de geboden variëteit.

Reeds bij de ingang werden bezoekers aangenaam verwelkomd door de act “Elvenfluister” van Image Entertainment, die met deze feeërieke paardenact veel bekijks trok.

Op de beursvloer zelf sprongen vooral de introductie van de Mobiele Spa, die menig bezoeker wel eens even wilde uitproberen, het Orchestrion, Mr. Bojangles, van Marble Music en Staketsel, één van de vernieuwende projecten van Tukkersconnexion, bijzonder in het oog.

“De Masters of Beauty”, de make-over-stand van het Entertainment Atelier en de “Winterse Sleebaan”, de nieuwe attractie van The Mixxx zorgden op hun beurt voor veel vermaak bij zowel bezoekers als standhouders. 

Noemenswaardige nieuwkomers dit jaar waren o.a. Annet Dellegno, met haar prachtige stem zowel voor een semi-klassieke act als een spetterende openingsact in te huren, Foolpool uit Duitsland, met o.a. zeer speciale walkacts en Common Sense Productions die het muziekbelevingspakket met Aroma Visuals en een trillende dansvloer introduceerde.

Zoals gebruikelijk genoten de optredens in de Podiumzaal, dit jaar gepresenteerd door Nick Nielsen, enorm veel belangstelling. De dit jaar geïntroduceerde mogelijkheid tot (straat)theateroptredens was een aangename aanvulling op de beursvloer en krijgt komend jaar dan ook zeker een vervolg.

Van 14 t/m 16 januari 2007 vindt alweer de 19e editie plaats van dé unieke vakbeurs waar aanbieders en afnemers van entertainment persoonlijk met elkaar in contact komen!

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief