Congressen

Danny Hulscher nieuwe Business Development Manager MECC

MECC Maastricht is per 1 november versterkt met Danny Hulscher in de functie van Business Development Manager. Hulscher richt zich vooral op het proactief presenteren van het MECC en de stad Maastricht als de optimale locatie voor de zakelijke markt. Hij vervangt in deze functie Esther Lemmens, die Manager Exhibitors Services bij het MECC is geworden.
Danny Hulscher was ondermeer werkzaam als Salesmanager Business to Business voor de Libéma Attractie- en Vakantieparken. Hierbij verkocht hij voor 11 locaties ondermeer zakelijke arrangementen aan organisatoren van personeelsfeesten, teambuilding activiteiten, productpresentaties en bedrijfsuitjes . Als Business Development Manager van het MECC maakt Danny zich sterk voor het profileren van het MECC als succesvolle organisatiepartner voor belangrijke eventorganisatoren in Nederland en België.

Esther Lemmens werkt sinds twee jaar bij het MECC en heeft per 1 november de overstap gemaakt naar de afdeling Projectmanagement & Planning. Zij gaat zich focussen op het inrichten en coördineren van MECC Exhibitors Services. Deze nieuwe servicetak van het MECC adviseert en ondersteunt organisatoren en deelnemers van beurzen, congressen en evenementen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief