Congressen

Dag van de ondernemer bij Postillion Hotels in het teken van artificial intelligence

Op de Dag van de Ondernemer, jaarlijks op de derde vrijdag van november, zette CLC-VECTA dit jaar in op een bedrijfsbezoek bij Postillion Hotels in het teken van innovatie en artificial intelligence. Dennis Wiersma, Tweede Kamerlid voor de VVD, maakte kennis met ‘Michiel’, het zelfontworpen artificial intelligence systeem voor reserveringen van hotelovernachtingen, vergaderingen en congressen. Op de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland, zetten het Nederlandse publiek, politici en andere prominenten ondernemers in het zonnetje.

Michiel

Postillion Hotels is de eerste hotelketen ter wereld die reserveringen afhandelt met een artificial systeem. Michiel verwerkt 24/7 zowel eenvoudige als complexe aanvragen en reserveringen van gasten en opdrachtgevers snel en automatisch. Het leest traditionele communicatie zoals email, verwerkt dit tot een boeking en een offerte en communiceert zelfstandig en direct met de klant. Reserveringen worden daardoor aanzienlijk sneller afgehandeld.

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels: ‘Bij Postillion Hotels staat gastvrijheid voorop. Met de komst van Michiel kunnen onze medewerkers zich concentreren op gasten en opdrachtgevers in plaats van op administratieve handelingen.’

Toekomstproof

Dennis Wiersma ziet het in zijn rol als Tweede Kamerlid als zijn missie om Nederland toekomstproof te maken. In de aanloop naar de Dag van de Ondernemer wilde hij daarom graag een organisatie bezoeken die artificial intelligence actief en succesvol inzet. Tijdens het bedrijfsbezoek maakte Wiersma kennis met het ontstaan, de ontwikkeling en de resultaten van Michiel.

‘Michiel is een mooi voorbeeld van innovatie en verkenning van nieuwe mogelijkheden in onze creatieve en ondernemende branche. We zijn trots dat we dat met dit bedrijfsbezoek bij één van onze leden ons innovatievermogen kunnen laten zien’, aldus Riemer Rijpkema, directeur bij CLC-VECTA.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief