Congressen

Cygnea erkend congresbedrijf

Cygnea is vanaf nu een Erkend Congresbedrijf. Na de toelatingsinspectie van de erkenningsregeling voor de congres- en vergaderbranche door Het Erkende Congresbedrijf begin dit jaar, heeft de professional congress organiser uit Schoonhoven dit keurmerk gekregen.

De controle en positieve beoordeling heeft plaatsgevonden op de onderwerpen professionaliteit, kwetsbaarheid, ervaring en kwaliteitszorg.

Algemeen directeur Peter Boogaard: “Al ruim 15 jaar is Cygnea actief als congresorganisator en met het predikaat ‘Erkend Congresbedrijf’ hebben we nu de kroon op ons werk gezet.”

Adjunct-directeur Trees Overkamp, binnen Cygnea verantwoordelijk voor de organisatie van congressen en overige zakelijke bijeenkomsten: “De beoordeling is een onderschrijving van hetgeen wij al jaren met ons enthousiaste team vanuit Schoonhoven neerzetten. Hoewel de toelatingseisen aanzienlijk zijn, hebben wij in ons operationele proces geen zaken aan hoeven te passen. Onze manier van werken past geheel in het beeld van Het Erkende Congresbedrijf. Wij proberen altijd samen met onze klant ‘A perfect day’ te realiseren, de richtlijnen voor de erkenning passen daar uitstekend bij.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief