Beurzen

Customer Journey Mapping bij CLC-Vecta

Customer Journey Mapping

CLC-Vecta houdt op 9 april een bijeenkomst over Customer Journey Mapping in Hart van Holland in Nijkerk. Hoe je dat precies doet en meer, leer je tijdens deze 4 uur durende workshop verzorgd door trainer Jeltje Meijvogel, specialist in customer experiences. Het gevolg is een betere klantervaring, hogere conversie in het verkoopproces en meer klantfocus in jouw organisatie.

Customer journey mapping

Welke contactmomenten zijn er tussen je organisatie en je klanten? Via welke kanalen? Hoe beleeft de klant dit en begrijp je precies hoe de klant benadert wil worden door jou? En vooral hoe kan het beter? Customer journey mapping is een methode die helpt bij de ontwikkeling van innovatieve bedieningsconcepten en het optimaliseren van klantprocessen en diensten door een aankoopproces of dienst vanuit het perspectief van de klant te visualiseren.

Leerdoelen

• Je leert over customer journey mapping en de waarde ervan voor jouw organisatie
• Je analyseert en ontleedt de klantreis, zowel door je eigen ogen als door de ogen van de klant
• Je gaat op zoek naar WOW-momenten; situaties waarin je de klant zijn verwachtingen kan overtreffen
• Je ontwikkelt een concreet verbeteringsplan waarmee je de klantreis kan optimaliseren

Voor wie?

Zonder goed klantinzicht geen betrouwbare customer journey, kennis van de klant en een organisatie waarin heldere strategische keuzes zijn gemaakt, zijn daarom essentieel om te kunnen deelnemen. Het maakt dan niet uit in welke functie je werkzaam bent.

Programma & locatie

De workshop vindt plaats op 9 april in Hart van Holland in Nijkerk. De bijeenkomst start om 12.30 uur met een broodje en eindigt om 17.00 uur, waarna met een drankje nog even nagepraat kan worden.

Inschrijven

De kosten voor de workshop bedragen € 99,- per deelnemer, exclusief BTW. Niet-leden betalen € 149,-. Er geldt een minimum van 12 en een maximum van 16 deelnemers. Stuur een mail met je gegevens naar jeannette@clcvecta.nl om op de deelnemerslijst te komen. Je hoort uiterlijk 25 maart of de workshop doorgaat.

 

 

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief