Beurzen

Criminaliteit in Retail

Op 3 en 4 oktober jl. heeft de tweede editie van de vakbeurs Criminaliteit in Retail plaatsgevonden in Home Boxx Exhibition Center te Nieuwegein. Dit niche evenement, gericht op criminaliteitspreventie en –bestrijding binnen winkelcentra en detailhandel, werd door ruim 1100 vakmensen bezocht en heeft ruime aandacht in de media gekregen. Op 3 en 4 oktober jl. heeft de tweede editie van de vakbeurs Criminaliteit in Retail plaatsgevonden in Home Boxx Exhibition Center te Nieuwegein. Dit niche evenement, gericht op criminaliteitspreventie en –bestrijding binnen winkelcentra en detailhandel, werd door ruim 1100 vakmensen bezocht en heeft ruime aandacht in de media gekregen. 

Op beide dagen presenteerden 45 exposanten uiteenlopende producten als

artikelbeveiliging, mistgeneratoren, anti-ramkraakpalen, rolluiken, observatiesystemen, kluizen, vals-geld detectie, advies, training en opleiding. Vakbezoekers en leden van verschillende instanties gebruikten dit evenement om te netwerken en om actuele kennis- en productinformatie op te doen.

Tijdens het algemene seminarprogramma presenteerden diverse professionals uit de industrie een aantal seminars over de meest actuele en nieuwswaardige zaken betreffende beheersing en preventie van winkelcriminaliteit.

Ook werd ruim aandacht besteed aan Criminaliteit & Overheid, wat specifiek bedoeld is voor het Security Management, Facility Management, directies en medewerkers van zorginstellingen, scholen, overheidsgebouwen en openbaar vervoer.

 Exposanten en bezoekers

Een groot aantal deelnemers heeft aangegeven ook volgend jaar weer deel te zullen nemen aan Criminaliteit in Retail. De beurs is bezocht door ruim 1100 kwalitatief hoogwaardige bezoekers die de beurs gemiddeld hebben gewaardeerd met een 7.1.

Ruim 90% van de bezoekers heeft aangegeven volgend jaar de beurs weer te bezoeken. Binnenkort wordt de datum van de derde editie van Criminaliteit in Retail bekend gemaakt.

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief