Congressen

Corona Preventie op elke locatie!

Corona Preventie op elke locatie!

Handhygiene, 1.5 meter afstand houden, gezondheidscheck, desinfecteren, kuchschermen; er komt nog heel wat kijken om je locatie helemaal corona-proof te maken. Bij Creator Meeting Support vind u een breed assortiment om invulling te geven aan al deze voorwaarden. Laat het Creator team u adviseren welke producten en maatregelen het beste bij uw kantoor, hotel, school, medisch centrum of welke locatie dan ook, zouden passen!

Niet alleen verschilt elke locatie, maar ook de aanwezige mensen en wat hun activiteiten zijn, kan van grote invloed zijn op de te nemen maatregelen.

Handhygiëne

Een van de meest eenvoudige en concrete manier om de verspreiding van virussen en bacteriën tegen te gaan is uw bezoekers goede en eenvoudige handhygiëne aan te bieden. Hierbij kan u denken aan desinfectiezuilen bij binnenkomst  waarbij iedereen meteen met schone handen binnenkomt of een lanyard met een handgel flacon zodat gedurende de hele bijeenkomst én wanneer nodig, handen kunnen worden gedesinfecteerd.

Signalisatie

Van de 1.5 meter regel tot het hoesten in je elleboog, of van het volgen van de looprichtingen tot het aangeven van bijvoorbeeld tijd-slots, signalisatie naar uw aanwezigen is zeer  belangrijk. Deze moet zo duidelijk, zichtbaar en praktisch mogelijk zijn. Creator Meeting Support biedt een ruim assortiment van vloerstickers, grote en kleine displays en zelfs badges met 1.5 meter afstandsalarm! Alles kan op maat worden geproduceerd of al vanaf lage aantallen uit voorraad met snelle levering.

Preventie

Mondmaskers, temperatuur meters, kuch-schermen, desinfectie-spray of handschoenen, er zijn vele manieren waarop je een locatie kan voorzien van preventieve maatregelen om de aanwezigheid en interactie tussen mensen veilig te  laten verlopen. Alle producten kunnen op maat worden aangeboden en vaak snel of direct uit voorraad geleverd worden.

Neem contact met ons op over wat er mogelijk is om uw locatie te voorzien van de juiste maatregelen of om uw huidige corona-maatregelen te optimaliseren!

+31 (0)10-2763113 | info@creatormeetingsupport.comwww.creatormeetingsupport.com

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief