Congressen

Corendon Village Hotel opent congrescentrum

Corendon Conference Center plenair

Het Corendon Conference Center van Corendon Village Hotel Amsterdam is deze week officieel geopend. Corendon focust met het congrescentrum op zowel de Nederlandse als internationale zakelijke markt.

Congrescentrum

Het congrescentrum beschikt over elf moderne en flexibele vergaderzalen. Deze bieden de mogelijkheid om te vergaderen in een privékamer met maximaal acht personen tot het huisvesten van 400 gasten in theaterstijl en 600 gasten in ontvangststijl. Naast volledig ingerichte ruimtes biedt Corendon persoonlijke service en een grote diversiteit aan cateringopties.

De zakelijke gasten kunnen overnachten in Corendon Village Hotel Amsterdam en genieten van diverse hotelfaciliteiten, zoals dineren in het all-inclusive restaurant, borrelen in SKYBAR 747 (die binnenkort haar deuren opent), sporten in de fitnessruimte of heerlijk ontspannen in de Village Spa.

Achmed Baâdoud

Achmed Baâdoud, oud stadsdeelvoorzitter van Amsterdam Nieuw-West, is aangetrokken om het salesteam versterken en het Corendon Conference Center in de markt te zetten.

Achmed Baâdoud: “De strategische ligging van het Corendon Village Hotel – in het hart van metropoolregio Amsterdam, tussen Luchthaven Schiphol en Amsterdam – is cruciaal. Het Corendon Conference Center heeft daarnaast alle benodigde faciliteiten in huis en dat maakt het voor de zakelijk markt anno nu erg interessant.”

Atilay Uslu, Directeur-Eigenaar Corendon: “Alle zalen van het Corendon Conference Center zijn up and running en met de komst van Achmed zijn we ook aan de acquisitiekant volledig opgelijnd. We hebben het nog niet gevierd met een feestje, want de officiële opening van het hotel vindt plaats in de zomer van 2019. Dan wordt ook de Boeing 747, die we begin 2019 in de tuin plaatsen, officieel geopend.”

Centrale locatie

Corendon Village Hotel Amsterdam is gelegen aan de Schipholweg in Badhoevedorp, dicht bij Amsterdam Airport Schiphol, Amsterdam centrum en zakendistrict Zuidas. Met de auto of Corendon shuttleservice is het zeven minuten rijden naar Amsterdam Airport Schiphol. Zakendistrict Zuidas en Amsterdam centrum liggen op vijftien minuten rijden van het hotel. Daarnaast zijn diverse toeristische bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, Zandvoort en Volendam binnen handbereik. Corendon Village Hotel Amsterdam is gemakkelijk te bereiken via de A4 en A10 en biedt volop parkeergelegenheid. Gasten die van of naar Amsterdam Airport Schiphol of Amsterdam centrum reizen kunnen gebruikmaken van de Corendon shuttleservice.

Corendon Conference Center boardroom

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief