Congressen

Convention Bureau Gelderland houdt masterclass voor eventplanners

Convention Bureau Gelderland houdt masterclass voor eventplanners

Convention Bureau Gelderland houdt in samenwerking met Apeldoorn Congresstad op 14 december 2017 een masterclass voor meeting- en eventplanners. Thema van de bijeenkomst is ‘The future is now’ waarbij de laatste trends in de sector en praktische tips op gebied van duurzaamheid centraal worden gesteld. De masterclass wordt gehouden op het Zwitsal-terrein in Apeldoorn, een relatief nieuwe en duurzame eventlocatie. Medewerkers die zich bezig houden met de organisatie van events kunnen zich voor deelname aan de masterclass aanmelden.

Judith Huisman van Meetingselect zal de deelnemers op een interactieve manier meenemen in de trends in meeting en events en Stephan La Haye, ontwikkelaar van de Barometer Duurzame Evenementen, zal praktische tips en tricks geven op het gebied van duurzaamheid. De masterclass is niet alleen  interessant voor de eventplanners zelf, maar ook voor congresbureaus, directie­secretaresses, marketingmedewerkers en andere organisatoren van zakelijke bijeenkomsten. Doel is de deelnemers dusdanig veel gereedschappen mee te geven zodat de eigen toekomstige bijeenkomsten passen bij de nieuwste trends. Convention Bureau Gelderland organiseert de masterclass vanuit zijn rol als kennisinstituut voor zijn partners.

Programma

Het programma start met een informele lunch. Na een kort welkom en een korte kennismaking met de diensten van het Convention Bureau Gelderland, geven de twee sprekers elk hun presentatie. Aansluitend worden de deelnemers uitgedaagd om in kleine teams met de opgedane nieuwe kennis een nieuw event te organiseren. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel in de Pop-up Foodhallen op het Zwitsal-terrein.
Aanmelden voor de masterclass kan op www.conventionbureau.nl/nl-nl/masterclass-2017.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief