Congressen

Convention 2020: Student Case Study Competition

De internationale meetingassociaties IMEX, ICCA en Fast Future Research hebben een nieuwe competitie in het leven geroepen. De Convention 2020 Student Global Case Study Competition. Het doel van de competitie is om vanuit de hele wereld cases te verzamelen van zakelijke events, meetings, bestemmingen en accommodaties die dankzij creativiteit en innovatie ook in de toekomst succesvol zullen zijn.
De competitie is open voor studenten die ouder zijn dan achttien jaar en een studie volgen aan een hogeschool of universiteit waar ook ter wereld. De twee winnende inzendingen krijgen onder meer een vliegticket naar de IMEX in Frankfurt, van 23 to en met 26 mei en een verblijf van twee nachten in Duitsland. Verder kunnen de winnaars meedoen aan de IMEX-MPI Future Leaders Forum en krijgen ze de kans om hun inzending te presenteren tijdens de Convention 2020 sessie op de beurs. Ook zullen de cases worden gepubliceerd op internet, als onderdeel van het Convention 2020 project.

Inzenden kan tot 22 april 2011 via c2020cases@fastfuture.com. Ook vragen over de wedstrijd kunnen via dit adres gesteld worden.

www.convention-2020.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief