Congressen

Veel content op EventSummit 2018

Beursvloer Eventsummit

EventSummit 2018 – de nieuwe naam voor EvenementContact – zet dit jaar extra in op content met ‘s ochtends het congres Creativiteit & Anders Denken en op de beurs vijf content stages, met meer dan 35 sprekers. De evenementenvakbeurs vindt plaats op 15 februari in RAI Amsterdam.

Het congres Creativiteit & Anders Denken presenteert zes andersdenkende sprekers. Een neuropsycholoog, fotograaf, kunstenaar, muzikant, theatermaakster en twee vrije denkers vertellen over wat creativiteit inhoudt, hoe je het stimuleert en wat het kan betekenen voor een evenement. Deelname kost voor eventmanagers/opdrachtgevers 47 euro. Leveranciers en dienstverleners uit de evenementenbranche betalen 97 euro.

Content stages

Om 10.30 opent de beursvloer met 520 exposanten die hun producten en diensten voor de organisatie van evenementen tonen. De beurs is na voorregistratie gratis te bezoeken.
Verdeeld over de beursvloer bevinden zich vijf contentstages: de online & techniek stage, festival/strtfstvl stage, venue stage, talent stage en de RAI Amsterdam stage. Tussen 11:15 en 17:00 zullen daar meer dan 35 sprekers hun verhaal of visie delen. Het volledige programma vind je hier.

Jubileumfeest

Ter gelegenheid van de 10e editie van EventSummit wordt de beurs afgesloten met een groot jubileumfeest in Strand Zuid / Zuidpool, direct naast hal 8 van RAI Amsterdam waar de beurs overdag plaatsvindt. De toegangsprijs (inclusief 3 consumpties) is 15 euro.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief