Congressen

Consortium neemt Hotels van Oranje in Noordwijk over

HotelsvanOranje

Het consortium van Dreef Beheer, Ramphastos Investments en Van Deursen Groep heeft Hotels van Oranje in Noordwijk overgenomen. Alle percelen zijn inmiddels overgedragen aan de partijen. Streven is 'de grandeur van weleer' terug te brengen.

Bestaande plannen uitwerken

Het consortium gaat nu de bestaande plannen voor de herontwikkeling van Hotels van Oranje, dat bestaat uit Hotel van Oranje en Residence van Oranje, in de komende periode verder uitwerken. Conform de plannen worden het Witte Huis en het Boulevard Hotel binnenkort gesloopt. Inmiddels zijn de eerste werkzaamheden al begonnen, zoals het opruimen van de bouwplaats.

Het bedrijf begint volgend jaar met de opbouw van twee nieuwe verdiepingen. Het streven is om het gebouw op zo kort mogelijke termijn wind- en waterdicht maken. 

Nieuwe exploitant voor Hotel van Oranje 

Het consortium gaat voor Hotel van Oranje op zoek naar een exploitant. De plannen voor de appartementen in Residence van Oranje worden zo uitgewerkt dat ze passen in de huidige trend in de markt. Volgend jaar moeten concrete stappen zijn gezet rond de realisatie van deze plannen.

Bron: hospitality-management.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief