Congressen

Conservatorium Hotel en Pullman Eindhoven winnen design prijs

Conservatorium Hotel Amsterdam en Pullman Eindhoven Cocagne hebben beide op maandag 25 maart een Venuez Hospitality & Style Award ontvangen. In Hotel Okura werden tijdens een gala avond, onder het genot van een culinair viergangen diner, in tien categorieën awards uitgereikt door presentatrice Renate Schutte.

Het Conservatorium Hotel in Amsterdam won de prijs in de categorie Best Interior Design. Kosten nog moeite zijn gespaard om een prettige ambiance te creëren waar gasten in vervoering raken, aldus de jury. In een bijzonder gebouw vol historische details, is met luxueuze materialen, designmeubilair en een sublieme afwerking een tijdloze, comfortabele venue gecreëerd die klaar is voor de toekomst.

De andere genomineerden in deze categorie waren Fort Beemster in Zuidoostbeemster, Hotel Modez Arnhem en Andaz Amsterdam.

Pullman Eindhoven Cocagne won in de categorie Best Hotel Chain Design. Volgens de vakjury maakt de stijlvolle ambiance het hotel aantrekkelijk voor zowel de zakelijke als de leisure-gast.Het interieur is een vertaling van klassieke elementen in een nieuw jasje. De food & beverage faciliteiten van Vestdijk 47 zijn ook uitnodigigend voor niet-hotelgasten, aldus de jury.

De andere drie genomineerden in deze categorie waren Hilton Garden Inn Leiden, Apollo Hotel Papendrecht en Fletcher Hotel Nautisch Kwartier Huizen. 

De overige winnaars en genomineerden kun je vinden op de website van Venuez.

Renate Schutte, Marieke Lamberts-Sicking, Anouk Muntendam, Paula Plantinga - Foto: Gino van Meenen

Marieke Lamberts-Sicking, sinds februari 2013 General Manager van het Pullman-hotel aan de Vestdijk in Eindhoven, nam de Venuez Hospitality & Style Award in ontvangst (foto: Gino van Meenen)

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief