Incentives

Conservatorium Hotel biedt Amsterdam 750-arrangement vanaf 130 duizend euro

Conservatorium Hotel

Het Conservatorium Hotel gaat een luxe arrangement bieden ter ere van het 750-jarig bestaan van de stad. Daarvoor moeten geïnteresseerden diep in de buidel tasten. Het 'Ultimate Amsterdam 750' arrangement is te boeken vanaf 132.500 euro. 

'Unieke' ervaringen

Het arrangement omvat een vijfdaags verblijf en twaalf ‘unieke’ ervaringen. Dat zijn onder meer een samenwerking met ontwerper van haute-couture Edwin Oudshoorn, een privé-rondleiding door het Van Gogh Museum, een helikoptertour, een privé-vioolconcert en een portretfoto van kunstfotograaf Bastiaan Woudt. De bezoekers die het arrangement hebben geboekt, mogen verblijven in de I Love Amsterdam Suite.

Onbeperkt dineren

Je kunt verder onbeperkt dineren en drinken bij restaurant Taiko Cuisine (inclusief privé-diner door chef Taiko met viooloptreden op het dakterras van de I Love Amsterdam Suite). Ook krijg je een 24/7 privéchauffeur tot je beschikking en een privé-rondvaart. Bij Bonebakker: de oudste juwelier van Nederland, die is gevestigd in de Shopping Gallery van het Conservatorium Hotel ontvangen de gasten een exclusieve 'Key of Amsterdam' sleutelhanger in sterling zilver, gegraveerd met hun initialen.

Amsterdam 750 jaar

Het Conservatorium Hotel biedt het (zeer) exclusieve arrangement ter ere van het 750-jarig bestaan van Amsterdam. Dat wordt vanaf 27 oktober een jaar lang gevierd.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief