Congressen

Congrex UK heet na management buyout Contendam

Congrex UK, dochterbedrijf van PCO Congrex Group, is door het management team onder leiding van Congrex Group COO Rob Harrison overgenomen. Het bedrijf gaat verder onder de nieuwe naam Contendam.
Rob Harrison is de nieuwe CEO van Contendam, Susan Hayden Managing Director, Dion Basset Operations Director en Caroline Mackenzie is voortaan Business Development Director.  Alle twintig stafleden blijven in dienst bij de PCO en het bedrijf behoudt haar beide vestigingen in Londen en Glasgow.

Harrison: "We hebben de afgelopen jaren significante veranderingen gezien in de congresindustrie, met name bij de associaties. Die verwachten meer flexibiliteit en maatwerk om bijeenkomsten te organiseren die exact invulling geven aan de grote variatie aan doelstellingen van de associatie. Om hier effectief aan tegemoet te komen is een meer consultatieve aanpak nodig. Wij geloven dat dit het best bereikt kan worden door een meer onafhankelijke operatie die sneller reageert op veranderingen in de markt. We hebben de mogelijkheid gegrepen om een nieuw type van consulterende PCO’s te ontwikkelen, die de traditionele waarden van een PCO gebaseerd op een persoonlijke aanpak combineren met een moderne aanpak van flexibel werken met verschillende experts en consultants, om zo optimaal te kunnen voldoen aan de specifieke behoefte van elke klant.”


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief