Congressen

Congrex Holland veranderd naam naar CIMGlobal

Congrex Holland draagt voortaan de naam CIMGlobal. Het nieuws komt kort na de bekendmaking van een management buyout door het management team samen met CIMGlobal. Tegelijkertijd heeft het bedrijf een nieuwe website en visuele identiteit gelanceerd.
‘, ‘Managing Director Jarno de Boer: “Na het bekend maken van de management buyout hebben we veel positieve reacties ontvangen en we hebben inmiddels al nieuwe en hernieuwde contracten. Sinds de nieuwe eigenaarsstructuur van kracht is werken we er aan om onze services te integreren met ons collega ’s over de hele wereld. Deze rebranding voelt als een logische stap in dat proces.”

CIMGlobal ’s CEO, Prasant Saha: “ De verandering van de naam van het bedrijf naar CIMGlobal geeft een sterk signaal aan de markt. Wij zijn hier, groeiend in Europa en we blijven. Steeds vaker werken de teams in India, het Midden Oosten en Europa samen voor onze klanten over de hele wereld, om de beste diensten aan te bieden .”

De toevoeging van het Europese kantoor maakt van CIMGlobal één van de grootse organisatoren in hun markt met meer dan 630.000 congres bezoekers in 111 steden, in 26 landen wereldwijd in de afgelopen 5 jaar.
‘, ‘


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.