Congressen

Congrex breidt uit met Congrex France

Congrex heeft een nieuwe vestiging geopend: Congrex Frankrijk. De nieuwe loot aan de Congrexboom wordt gevestigd in Parijs en wordt geleid door Kristinia Hultgren die de titel operations director meekrijgt. Congrex Frankrijk is meteen geaccepteerd als officieel lid van het Paris Convention and Visitors Bureau.
"Frankrijk is een zeer belangrijke markt voor Congrex", aldus Donald M. Hellstedt, de voorzitter van Congrex Frankrijk. "Frankrijk vertegenwoordigt voor ons een groot potentieel voor de toekomst. Door de jaren heen heeft Congrex al een groot aantal internationale conferenties in Frankrijk uitgevoerd."

Behalve door het Paris Convention and Visitors Bureau, wordt Congrex Frankrijk verwelkomd door Viparis, het bedrijf dat de tien grootste venues in Parijs vertegenwoordigt. Sales director Laurent Chiron: "Het feit dat Congrex, één van de drie grootste spelers ter wereld binnen de industrie van internationale bijeenkomsten, een kantoor in Parijs opent, toont aan hoe aantrekkelijk de bestemming Parijs is."

www.congrex.com


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief