Congressen

Congresverdieping Sheraton Amsterdam Airport deze zomer gerenoveerd

Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Center ondergaat deze zomer een ingrijpende renovatie. Het Conference Level van het hotel krijgt een totaal nieuw uiterlijk, een extra vergaderzaal en een nieuwe buffetruimte.
De congresverdieping wordt tot en met 23 augustus volledig gerenoveerd. In deze periode is deze tijdelijk gesloten, maar gasten kunnen nog wel terecht in één van de negen boardrooms die zich op andere verdiepingen bevinden.

Het Conference Level krijgt een totaal ander uiterlijk met lichte en natuurlijke kleuren. Zo heeft het hotel op luchthaven Schiphol onder andere gekozen voor een lichte, natuurstenen vloer voor de centrale hal. De StarMeeting Concierge wordt verplaatst en zal een centrale plaats innemen. Ook is een lichtdesigner in de arm genomen. De centrale hal krijgt spectaculaire nieuwe verlichting, die tegelijkertijd de weg naar de vergaderzalen aangeeft. Door met licht de weg te wijzen wordt ook de ervaring bij aanvang van een evenement verbeterd.

Tijdens de renovatie wordt tevens de vergaderzaal Sirius toegevoegd, geschikt voor maximaal 6 personen. Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel biedt dan totaal 31 meeting ruimtes voor maximaal 550 personen en is daarmee de grootste vergaderlocatie op luchthaven Schiphol.

Met de opening van het vernieuwde Conference Level gaat het Sheraton Amsterdam Airport Hotel eveneens van start met een nieuw vergaderconcept. De centrale hal wordt voorzien van een speciale buffet ruimte waar gasten de hele dag terecht kunnen voor drankjes en zoete lekkernijen. Tijdens de lunch is hier een ruime keuze aan sandwiches, salades, snacks, warme items, smoothies, fruit en desserts te vinden.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief