Congressen

Congress Company na directiewisseling wederom gecertificeerd als Erkend Congresorganisatiebureau

Congress Company is wederom gecertificeerd als Erkend Congresorganisatiebureau. De inspectie werd uitgevoerd door Ton Soons van het Erkend Congresbedrijf. Aanleiding voor de periodieke inspectie was de recentelijke wijziging in het directieteam van Congress Company.
 Wilfred Jacobs en Angeline Bommer namen dit jaar het bedrijf over van oprichter Arjan Appel, thans aan het bedrijf verbonden als business development advisor.

Jacobs: "Wij zijn blij met de gelegenheid die we kregen om onze procedures en ervaring te laten toetsen. Het stelt ons wederom in staat onze klanten te tonen dat hun bijeenkomst in vertrouwde handen is bij Congress Company. In deze tijden is het belangrijk voor opdrachtgevers een betrouwbare partner te selecteren waarbij je de zekerheid hebt dat alle processen gewaarborgd zijn."

Bommer: "De jarenlange ervaring die het Congress Company team heeft is onmisbaar voor een soepele organisatie. Deze erkenning voor het bedrijf is eveneens een erkenning voor het hele team. Wij werken er dagelijks hard aan om de wensen van onze opdrachtgevers te verwezenlijken. Veel van onze dienstverlening is onzichtbaar. Maar daardoor niet minder belangrijk. Dat deze processen af en toe door een externe partij tegen het licht worden gehouden is een recht en zou periodiek voor alle congresbureaus moeten gelden. Dat onderscheid is nodig in een markt waar veel spelers actief zijn maar niet allen dezelfde kwaliteit kunnen garanderen."

Het Erkend Congresbedrijf concludeert in haar eindrapport: 'Congress Company heeft ruime PCO ervaring bij meer dan de vereiste drie personen. Het bedrijf heeft medewerkers uit de medische sector waarop Congress Company zich gespecialiseerd heeft en kent daardoor de cultuur, behoeften, gewoonten, risico’s en de markt.'


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief