Congressen

Congrescentrum Domus Medica scoort vijf hamers

Congres- en vergadercentrum Domus Medica aan de rand van Utrecht is onlangs benoemd tot 5-hamer congresaccommodatie. Daarmee voldoet het Domus Medica aan de strengste vereisten voor vergaderen.
Het hamersysteem is de nationale congres- en vergaderclassificatie van Het Erkende Congresbedrijf. Doelstellingen zijn het verhogen van de kwaliteit van de congres- en vergaderbranche, het onderscheiden van congresbedrijven die zich kwalitatief hebben bewezen en de bevordering van de transparantie voor de klant. Een inspecteur bezoekt de accommodaties en beoordeelt ze onder meer op capaciteit, bereikbaarheid, uitstraling, zalen, business faciliteiten en service. Elke accommodatie wordt geclassificeerd met 1 tot en met 5 vergaderhamers.

Domus Medica scoorde 171 van de 180 te behalen punten en werd daarmee geclassificeerd tot 5-hamer congresaccomodatie. Voorzitter Jos Becker Hoff en directeur Peter Niesink van Domus Medica zijn zeer verheugd met deze classificatie. Niesink: “Een fantastisch resultaat en een belangrijke erkenning waarmee we ons kunnen meten aan andere bekende 5-hamer congresaccommodaties als de Amsterdam RAI en het Kurhaus Hotel. We hopen natuurlijk dat boekers deze classificatie gaan meenemen in hun keuze voor onze accommodatie.”

www.domusmedica.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief