Congressen

Congresbureaus Den Haag en Rotterdam finalisten M&IT Award

Het Convention Bureau Den Haag en Rotterdam Marketing zijn beide verkozen tot finalist bij de Meetings & Incentive Travel Industry Awards 2013 in de categorie ‘Best Overseas Convention Bureau’. De andere vier finalisten zijn de congresbureaus van Hong Kong, Malta, Monaco en Wenen. De uitreiking vindt plaats op 19 maart 2013 tijdens een galadiner van de meeting vakbeurs International Confex in Londen.

Paul Swain, UK accountmanager van  Convention Bureau Den Haag:  “We hebben in het Verenigd Koninkrijk samen met planners hard gewerkt aan de profilering van Den Haag als aantrekkelijke en unieke bestemming voor een evenement of congres. Na de toekenning van de M&IT Silver Award vorig jaar is het een bijzondere eer te ervaren dat de markt in het Verenigd Koninkrijk in 2013 opnieuw waardering toont voor onze inspanningen met deze felbegeerde nominatie.”

Ook Ton Wesselink, Directeur van Rotterdam Marketing is trots op de nominatie: “Het is fantastisch om door klanten zelf te worden genomineerd. Rotterdam Marketing zet zich in om met kosteloos en onafhankelijk advies congressen en events naar Rotterdam te halen en ze de gewenste kwaliteit te geven. Het is een beloning voor ons werk dat de lezers van M&IT magazine ons voor de tweede keer hebben genomineerd.” 

Rotterdam Marketing was in 2011 ook al genomineerd voor de M&IT Award. Toen ging de award voor ‘Best Overseas Convention Bureau’ naar Monaco Tourist Authority. 

De Meeting & Incentive Travel Industry Awards bestaan meer dan 15 jaar. Het is een gevestigde brancheprijs waar best practices uit de markt worden benadrukt. In totaal worden 19 awards uitgereikt. Initiatiefnemer is Meetings & Incentive Travel, het vakblad in Groot-Brittannië dat zich richt op organisatoren van corporate events en van associaties congressen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief