Congressen

Congresbureau Regio Zwolle organiseert Regio Zwolle Tour

Op 23 en 24 januari 2014 houdt Congresbureau Regio Zwolle de Regio Zwolle Tour waarbij congresorganisatoren uit het hele land zijn uitgenodigd om de kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden die Zwolle en regio te bieden hebben.

De Regio Zwolle Tour biedt een site-visit met vele mogelijkheden en extra’s om de deelnemers kennis te laten maken met congreslocaties, hotels en Zwolle zelf. Donderdag avond 23 januari zal er een (facultatief) programma zijn met onder andere een bezoek aan het IJsbeeldenfestival, wat dit jaar in het teken staat van 200 jaar koninkrijk.

De deelnemers krijgen een overnachting aangeboden in Hampshire Hotel Lumen en zullen vrijdag uitgerust beginnen aan een safari door Zwolle. Met de gehele groep zullen zij op een ludieke wijze kennis maken met de ‘Big Five’ van Zwolle. De verschillende partners van Congresbureau Regio Zwolle leveren hun bijdrage aan deze tour. Een ideale mogelijkheid voor u om zakelijk de regio Zwolle te ontdekken!

Bent u als congresorganisator benieuwd naar de mogelijkheden en lijkt het u leuk om deel te nemen aan deze Regio Zwolle Tour in januari 2014. Stuur dan snel een mail via info@congresregiozwolle.nl , want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u liever een individuele site-visit vul dan het contactformulier op de website van Congresbureau Regio Zwolle in en dan wordt er zo snel mogelijk een afspraak gepland.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief