Congressen

Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide heet voortaan Eigentijdserf

Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide in Westelbeers heet voortaan Eigentijdserf. De nieuwe naam is gekozen naar aanleiding van de veranderingen en vernieuwingen die in de vergaderlocatie hebben plaatsgevonden. Op 1 november werd de nieuwe website www.eigentijdserf.nl gelanceerd.

 Het afgelopen jaar is het restaurant helemaal vernieuwd en ook de 10 vergaderzalen worden in fases voorzien van een nieuwe uitstraling. In de bostuin van 7 hectares is een unieke buitenlocatie geplaatst genaamd de Spotter. Als laatste project zijn de 70 hotelkamers aan de beurt.

Bij Eigentijdserf staat de natuur centraal. Er wordt niet alleen gekeken naar al het moois wat er in de natuur te vinden is maar ook naar de verborgen wijsheden van de natuur om gasten te inspireren tijdens hun verblijf. De locatie hoopt hiermee te laten zien wat er allemaal mogelijk is in de achtertuin van Tilburg en Eindhoven wanneer je de verschillende bronnen van innovatie, ambachten en natuur met elkaar in verbinding brengt.

De opbrengsten van Eigentijdserf komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting. De Stichting steunt daarmee weer projecten gericht op de ontwikkeling van jongeren in Brabant. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief