Congressen

Conference Matters is aanwezig op IMEX in Frankfurt

Het nieuwe team van Conference Matters is op 31 mei en 1 juni aanwezig op de internationale vakbeurs IMEX in Messe Frankfurt. Dit evenement, dat ook in de VS wordt gehouden, staat te boek als “the heartbeat of the global business events community”. 

IMEX bestaat sinds 2002 en is niet weg te denken uit de agenda van de MICE-industrie. Deze week exposeren er ruim 2.500 bedrijven uit circa 150 landen. Voor de pakweg vijfduizend bezoekers is ook een inhoudelijk kennisprogramma opgetuigd met zo’n 150 sessies in vier dagen tijd.

Conference Matters is aanwezig in Frankfurt met het tweekoppige team dat leiding geeft aan Zynchrone Media, het nieuwe mediabedrijf dat deze maand de zustertitels Expovisie en Conference Matters heeft overgenomen van Het Portaal Uitgevers. Jeroen Mirck is de hoofdredacteur van beide vaktitels, Marcel den Hoed is verantwoordelijk voor de sales-activiteiten en de operationele zaken.

“Wij kijken ernaar uit om nader kennis te maken met de meeting-industrie, die bezig is met een comeback na corona”, zeggen Mirck en Den Hoed. “De grootschalige opzet van IMEX 2022 is het beste bewijs dat de branche alle covid-perikelen achter zich wil laten. Dat optimisme is ook onze drijfveer om Expovisie en Conference Matters na twee stille jaren weer een nieuwe impuls te geven.”

Bekijk ook het videoverslag van hoofdredacteur Jeroen Mirck. 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief