Congressen

Coby Verhuur, de specialist in verhuur van meubilair en tapijt

Meer met Bankirai terrastegels

Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur, transport en plaatsing. Onze serviceverlening ‘bedekt’ heel Europa.

Coby Verhuur biedt u zowel qua productkeuze als op het gebied van logistiek het allerbeste. Voor de inrichting van (grootschalige) evenementen bieden wij u de keuze uit een brede voorraad actueel meubilair, vloerbedekking en andere bijbehorende zaken. Alles van superieure projectkwaliteit en bestand tegen een stootje. Omdat smaken verschillen en wij als projectinrichter met de laatste (mode)trends meegaan, is naast het standaardmeubilair onze collectie ook voorzien van designmeubilair van o.a. Philippe Starck, Raul Barbieri en Mayo.

Naast productkwaliteit en logistiek draait het bij de realisatie van elk evenement ook om kennis van zaken. Immers, zo’n evenement moet vaak in een uiterst korte tijd van enkele dagen worden gerealiseerd. Dan moet u 100% kunnen rekenen op uw leveranciers. En dat geldt met name voor die zaken, die als eerste moeten worden ingebracht. Daar moet u op kunnen bouwen: en precies daar zorgen wij voor…

CONTACT

Coby Verhuur
+31 (0)165 – 318 629
info@coby-ifs.com
WWW.COBY-IFS.COM

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief