Beurzen

Bart van der Heijden (RAI) nieuwe voorzitter CLC-Vecta

CLC-Vecta heeft een nieuwe voorzitter en drie nieuwe bestuursleden. Het bestuur staat voortaan onder leiding van Bart van der Heijden, director Clients bij RAI Amsterdam. Hij spreekt van een krachtig nieuw bestuur.

Na zijn eerdere toetreding tot het bestuur van CLC-Vecta in 2021 neemt Van der Heijden, met het aflopen van de bestuurstermijn van Erik-Jan Ginjaar, nu de rol van voorzitter op zich. De nieuwe voorman is met ruim 22 jaar ervaring in verschillende functies bij de RAI een bekend gezicht in de branche.

Tijdens de recente ledenvergadering waar directeur Riemer Rijpkema werd uitgezwaaid, zijn nog drie nieuwe bestuursleden benoemd: Eveline van der Pluijm (Rotterdam Partners), Ruben Onderdelinden (Lively) en Diederik Haitink (EA Exhibitions) voegen zich bij Saskia Vernooij (Ahoy) en Pascal Riphagen (The Inside), die vorig jaar tot bestuurslid zijn benoemd.

CLC-bestuur wordt straks nóg verder uitgebreid

Van der Heijden zegt het team nog verder te willen uitbreiden. “CLC-VECTA is een grote vereniging met een behoorlijke diversiteit in de achterban”, aldus de nieuwe voorzitter. “Het is belangrijk dat het bestuur een goede afspiegeling vormt van de achterban en dat leden zich vertegenwoordigd voelen. Daarnaast betekent het afscheid van Riemer Rijpkema als directeur een actievere rol voor het bestuur. De komende tijd gaan we met het bestuur en de leden aan de slag om daar optimaal invulling aan te geven.”

Op de foto: Erik-Jan Ginjaar feliciteert zijn opvolger Bart van der Heijden tijdens de ALV.

(Foto: Arjan van den Berg, Stand Photography)


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief