Beurzen

CLC-nieuwjaarsbijeenkomst: ''Iedereen Ondernemer''

Op de CLC-VECTA nieuwjaarsbijeenkomst, op donderdag 20 januari in Spant! in Bussum, gaat het over succesvol ondernemen in 2011. Het thema is: ”Iedereen Ondernemer!” Gastspreker is Arno van Brakel, schrijver van het boek ”Iedereen Ondernemer” en zelf succesvol ondernemer.
Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA: "De wereld verandert steeds sneller. Als je daar goed op in wilt spelen, moet je oude zekerheden loslaten en nieuwe kansen creëren. Dat is precies waar het dit jaar om draait. Welke functie je ook hebt, of dat nu CEO, marketingdirecteur of medewerker is: om iets te bereiken heb je een ondernemende houding nodig. Hoe je die verder ontwikkelt, vertelt Arko van Brakel op 20 januari."

Van Brakel werd bekend als internetondernemer en richtte de eerste commerciële internetprovider op, het huidige Wanadoo. Tegenwoordig is hij mede-eigenaar van vier ondernemingen. Zijn boek ´Iedereen Ondernemer´ was genomineerd voor managementboek van het jaar 2010. Op persoonlijke wijze vertelt hij hoe je kunt omgaan met de veranderende markt en succesvol kunt zijn in de huidige communicatiemaatschappij.

Het programma:

15.30 uur Ontvangst Algemene Ledenvergadering (besloten)

16.00 uur Algemene ledenvergadering (besloten)

16.30 uur Ontvangst Nieuwjaarsbijeenkomst

17.00 uur Nieuwjaarsbijeenkomst

18.00 uur Netwerkborrel en buffet

20.00 uur Einde programma

Inschrijven kan via http//clcvecta.voorregistraties.nl

www.clcvecta.nl


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief