Congressen

City Connection nieuwe service NH Hotel Group

NH City Connection

Onder het motto ‘Verblijf in één hotel, geniet van allemaal’, heeft NH Hotel Group de introductie van City Connection bekendgemaakt. Een selectie van services die gasten tot hun beschikking hebben in de hotels van de merken NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli en Avani in de stad waar ze verblijven, ongeacht in welk van de hotels ze overnachten.

Publieke ruimtes

De services van City Connection omvatten met name het gebruik van de publieke ruimtes, zodat gasten kunnen uitrusten in de lobby’s en Welcome Corners van de hotelketen. Er is gratis wifi en bezoekers kunnen de Guest Relations Manager om lokale tips vragen (beschikbaar in hotels NH Collection en nhow), hun bagage in bewaring geven in het hotel dat hun het beste uitkomt en gebruikmaken van de Business Corner om hun zaken te regelen. Ook kan gebruik gemaakt worden van het culinaire aanbod van de hotelketen, met een korting van 10 procent in de restaurants en bars van de deelnemende hotels.

Paspoort

Gasten krijgen bij het inchecken een paspoort, waarin staat aangegeven welke hotels van de hotelketen deze services aanbieden, waar deze hotels zich bevinden en hoelang ze er gebruik van kunnen maken. Met dit initiatief is NH Hotel Group de eerste hotelketen die deze service aanbiedt in geselecteerde hotels verspreid over de hele wereld. De gasten krijgen toegang tot 129 hotels in steden in Europa en Zuid- Amerika. Hieronder vallen ook de populaire toeristische bestemmingen zoals Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Bogota, Buenos Aires, Düsseldorf, Florence, Frankfurt, Hamburg, Lissabon, Madrid, Milaan, München, Rome, Santiago de Chile, Sevilla, Turijn, Valencia, Venetië en Wenen.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief