Congressen

CIMglobal Amsterdam failliet

De Amsterdamse vestiging van CIMglobal is failliet. Op 2 februari werd het faillissement uitgesproken van Congrex Holland BV, het bedrijf dat in 2014 via een management buyout en een daaropvolgende overname van de aandelen in 2015 onderdeel werd van de internationale PCO CIMGlobal.
 Als curator is aangesteld mr. J.D. Edens van het advocatenkantoor Edens Walinga in Amsterdam. Volgens hem is er nog onderzoek nodig voor hij uitspraken kan doen over de oorzaak van het faillissement. Momenteel is hij in gesprek met geïnteresseerde bedrijven over de overname van de activiteiten.

In oktober 2013 ging Congrex Holding, het moederbedrijf van Congrex Holland failliet. Het management team van Congrex Holland, bestaande uit Managing Director Jarno de Boer en Director Business Relations Rob Eskes, ging in februari 2014 een partnership aan met Prasant Saha, CEO van CIMGlobal, om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen. In april 2015 nam CIM Europe alle aandelen over van het bedrijf en verlieten De Boer en Eskens het bedrijf.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief