Beurzen

ChristenUnie boos over darkroom op Kamasutra

Een parenclub met darkroom waar bezoekers seks kunnen hebben met onbekenden op de Kamasutra Beurs, is de Utrechtse ChristenUnie een doorn in het oog.Fractievoorzitter Wim Rietkerk van de CU in die gemeente wil een onderzoek naar de regelgeving op het gebied van seksinrichtingen, de Jaarbeurs en die rond openbare gebouwen. ,,Misschien hebben we aan de resultaten iets waarmee we in de toekomst wat kunnen””, aldus Rietkerk in de Volkskrant.

Organisatrice Lenneke Heijmans vindt het begrijpelijk dat de ChristenUnie duidelijkheid wil hebben over de beurs. Volgens haar is het allemaal wettelijk toegestaan en ”goed kortgesloten met de gemeente Utrecht”.

De bezoekers betalen niet alleen entree bij de ingang, maar ook een extra bedrag voor toegang tot het Swingers Café, dat al een aantal jaren op deze beurs is te bezoeken. ”Het is dus geen openbare ruimte. De toegang tot dit café met parenclub en darkroom is bovendien beperkt, omdat we niet willen dat de mensen hutjemutje staan,” aldus Heijmans in de Volkskrant.

Het evenement vindt dit weekeinde plaats in de Utrechtse Jaarbeurs.

(Bron: AD)


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief