Beurzen

Check de standplaats voordat je ja zegt

Je opteert voor een bepaalde standplaats of krijgt er één toegewezen. Check dan de volgende zaken voordat je definitief ja zegt, om niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Staan er geen kolommen in of voor de stand? Het overkomt menig exposant. Een kolom of staander die door de organisator over het hoofd is gezien. Natuurlijk een reden om te reclameren, maar liever richt je je aandacht op het slagen van de beursdeelname. Dus extra controle van de organisator op dit punt is aan te bevelen.

Waar zitten de aansluitpunten voor elektriciteit, datalijnen, wateraanvoer en waterafvoer? Zie bovenstaande punt. Hetzelfde argument geldt hier. Niets vervelender om tijdens de opbouw te ontdekken dat het spoelwater van de bar niet via een aansluitpunt in de stand afgevoerd kan worden, met bijvoorbeeld het vervelende resultaat dat er een drempel naast jouw stand komt te liggen om waterafvoer alsnog te garanderen. Of dat er elektriciteitskabels dwars door de stand liggen.

Wie zijn de buren? In een vroeg stadium kan de organisator dit niet altijd aangeven. Stel dan in ieder geval eisen aan uw buren. Vind je het goed als ze muziek draaien of presentaties op de stand geven? Is de eyecatcher die je boven de stand wel zichtbaar of wordt je overtroeft door de stands om je heen?


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief