Congressen

Het Chassé Theater kleurt buiten de lijntjes 

Het Chassé Theater kleurt buiten de lijntjes

Als grootste en meest diverse theater van Zuid-Nederland is het Chassé Theater een unieke, multifunctionele locatie voor zakelijke evenementen. Prachtig gelegen in het centrum van Breda, goed bereikbaar en met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Het markante gebouw met drie theater- en drie filmzalen is met haar golvende dak iconisch voor de stad Breda.

Onder dat bijzondere dak, ontworpen door architect Herman Herzberger, bevindt zich in kubieke meters het grootste theater van Nederland. Het pand is ruim en speels opgezet want ‘de podiumkunsten zijn niet netjes in te kaderen’.

Hetzelfde geldt voor zakelijke bijeenkomsten. The customer journey is bij congressen, seminars, beurzen en relatie-/personeelsfeesten belangrijker dan ooit. Dit betekent dat organisatoren buiten de lijntjes moeten kleuren om te verwonderen en dat is precies waar het Chassé Theater graag meekleurt.

“In de afgelopen jaren hebben wij menig congres in het decor van een voorstelling of óp het toneel van een zaal georganiseerd. Dat zijn unieke, niet alledaagse kansen en blijft bezoekers bij. We denken graag in mogelijkheden en dat betekent dat we samenwerkingen zoeken om dromen te realiseren. Zo organiseerden wij samen met eventpartners eens een omgekeerde congresdag in de grote Jupilerzaal startend met een wrap-up! Gasten werden deze dag uitgedaagd om ‘om-te-denken’; alle meubilair hing op zijn kop en koffiekoeken werden met hengels vanaf bovenliggende ruimtes uitgeserveerd.

“In de Koninklijke Drukkerij Em de Jongzaal, de meest multifunctionele zaal van het Chassé Theater, hebben wij bijzondere evenementen gearrangeerd. Zo dineerde ruim 500 gasten op een zinkende Titanic, bouwde we 750m² om tot een intieme huiskamer voor 250 gasten en vonden er een Dance Festival en een Parijse revue plaats.

Dat vaste opdrachtgevers van het theater nog steeds enthousiast zijn, komt omdat het gebied buiten de lijntjes oneindig groot is. Creativiteit kent geen grenzen en met die instelling komen er altijd nieuwe ideeën boven drijven. Dat maakt het Chassé Theater, handlanger van de kunst, een ideale locatie voor een gastvrij, inspirerend en professioneel evenement.

Contact

www.chasse.nl/zakelijk
076- 53 03 145
evenementen@chasse.nl

Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief