Congressen

Chassé Theater groeit op zakelijk gebied

Het evenemententeam van het Chassé Theater in Breda kijkt terug op een goed seizoen. Het aantal zakelijke evenementen liep op van 70 naar 80 en het aantal theaterarrangementen groeide van 80 naar 100. Het theater ontving dit seizoen 350.000 bezoekers waarvan 38.000 zakelijke bezoekers

 “Er is een groei naar grotere evenementen te bemerken. Men vraagt weer eerder beschikbaarheid aan en ook de adviserende rol van de organisatiebureaus in de keuze voor de meest geschikte locatie wordt weer beter zichtbaar”, aldus Jacqueline Verschoor van het Chassé Theater in Breda. Zij trad vorig jaar toe tot de Raad van Advies van Theater Locaties Nederland, een nieuw platform voor theaters die zakelijk met artistiek combineren.

Zakelijke evenementen vormen een steeds groter onderdeel van de bedrijfsvoering van theaters. Dit is noodzakelijk in tijden van laagconjunctuur, bevriezing van lokale en daling van landelijke subsidies, maar ook logisch gezien de vaak gunstige ligging, ruime parkeergelegenheid, professionaliteit en uitstraling die de meeste theaters van origine hebben.
 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.