Beurzen

Nieuwe samenwerking tussen TNW en CES op CES Unveiled Amsterdam

CES Unveiled

TNW is een nieuwe samenwerking aangegaan met CES voor de Pitch Battle op CES Unveiled die plaatsvindt in Amsterdam op 15 oktober 2024. De Pitch Battle zet innovatieve en opkomende startups in de spotlights van investeerders, media en potentiële nieuwe leads. De deelnemers maken kans om in januari op CES 2025 te exposeren in het felbegeerde Eureka Park.

Beurs van Berlage

CES Unveiled biedt een voorproefje voor de technologieconventie CES 2025 met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van consumentenelectronica en technologische trends. Het eendaagse evenement vindt dit jaar plaats in de Beurs van Berlage. Vorig jaar werd het evenement in Taets Art & Event Park gehouden. 

CES in Las Vegas

De Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas is al ruim vijftig jaar het grootste jaarlijkse evenement voor nieuwe technologische ontwikkelingen. Onderdeel zijn ook de CES Unveiled evenementen, die lokaal alvast een vooruitblik bieden op wat er op de moederbeurs in Las Vegas te zien zal zijn. CES 2025 wordt van 7 tot en met 10 januari gehouden.

Samenwerkingsverbanden

De organisatie achter CES, de Consumer Technology Association (CTA), is een samenwerking aangegaan met de European Innovation Council (EIC) van de Europese Commissie voor CES Unveiled in Amsterdam. Ook het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft zijn langdurige partnerschap met CES Unveiled Amsterdam verlengd.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief