Beurzen

CEO Kai Hattendorf verlaat UFI

Kai Hattendorf - vertrekkend CEO UFI

Kai Hattendorf gaat eind 2024 UFI verlaten. Hij was sinds 2015 CEO van de wereldwijde associatie voor de beursindustrie. In aanloop naar de viering van het honderdjarig bestaan van de vereniging vindt Kattendorf de tijd rijp voor een opvolger.

“Ik ben in 2015 bij UFI gekomen en de afgelopen tien jaar als CEO van de vereniging zijn een geweldige reis geweest, waarin ik de wereldwijde beurzen- en zakelijke evenementenindustrie heb gediend”, zegt Kai Hattendorf. “Voor iedereen in deze rol is het een rentmeesterschap en een daarbij hoort ook het vinden van het juiste moment om het stokje door te geven aan een nieuwe leider. Ik kan me geen beter moment bedenken om dit te doen dan de komende maanden, en als onderdeel van het honderdjarig bestaan ​​van UFI, waarbij we de prestaties van het verleden erkennen en ons voorbereiden op de uitdagingen van morgen”.

Honderdjarig bestaan

UFI, opgericht in 1925 in Milaan, zal een jaar lang speciale programma's en activiteiten starten om het honderdjarig bestaan ​​van de organisatie te vieren, te beginnen tijdens het Global Congress 2024 dat van 20 tot en met 23 november plaatsvindt in Keulen, Duitsland. 

"UFI heeft een extreem sterk team in Parijs en de kantoren over de hele wereld, dankzij het geweldige werk dat Kai de afgelopen jaren samen met onze COO Adeline Vancauwelaert heeft verricht", aldus UFI-voorzitter Geoff Dickinson. "Namens het UFI-leiderschap kan ik niet genoeg benadrukken hoe Kai's onvermoeibare werk de afgelopen tien jaar de groei en ontwikkeling van UFI heeft gestimuleerd, zowel in goede tijden als tijdens de pandemie, de ergste crisis die we allemaal in ons leven hebben meegemaakt. Kai's toewijding aan onze sector is ongeëvenaard en we zullen ervoor zorgen dat we hem tegen het einde van het jaar in stijl uitzwaaien."

Het UFI-leiderschapsteam, geleid door Dickinson en ondersteund door Vancauwelaert en Hattendorf, beheert het proces van het werven van de volgende CEO van UFI.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief