Congressen

Cartagena krijgt ICCA-congres 2021 toegewezen

Cartanega gaststad ICCA Congress 2021

Cartagena wordt de gaststad van het 60e ICCA jaarongres dat plaatsvindt in 2021. ICCA-voorzitter Nina Freysen-Pretorius maakte dit op 11 november bekend tijdens de Algemene Vergadering op het 57e jaarcongres van de International Congress and Convention Association in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. De Colombiaanse stad werd verkozen boven Rotterdam en Athena.

Lokale steun

Freysen-Pretorius: “Het bestuur is verheugd om met het ICCA-congres terug te keren naar Latijns-Amerika, na het Argentijnse Buenos Aires in 2015. We waren erg onder de indruk van het Colombiaanse bid, met hun ‘pride, passion and purpose’-campagne. Colombia heeft het grootste aantal ICCA-leden in Latijns-Amerika en met de overheidsondersteuning door de Colombiaanse president, die een video stuurde om zijn steun voor het bid te tonen, zijn we verzekerd van sterke lokale steun. Het bid toonde ook grote toewijding om een ​​groot aantal verenigingen uit te nodigen om deel te nemen aan onze wereldwijde gemeenschap voor associatiemeetings in Cartagena. ”

ICCA-congres

Het 57e ICCA-congres vindt plaats van 11-14 november 2018 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Dit jaar is het de grootste ICCA-congres dat buiten Europa wordt gehouden, met 1.156 deelnemers uit 79 deelnemende landen.

Tijdens de Algemene vergadering werd ook bekend gemaakt dat James Rees de nieuwe voorzitter wordt van ICCA, als opvolger van Nina Freysen-Pretorius.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief