Beurzen

Caroline Schelpe beurstrainer Sales&Pepper voor België

Caroline Schelpe

Caroline Schelpe is als beurstrainer toegevoegd aan het team van Sales&Pepper. Daarmee heeft het netwerk van beurstrainers nu ook een vertegenwoordiger in België.

Expoza

Met haar eigen bedrijf Expoza ondersteunt Caroline Schelpe bedrijven bij hun beursdeelname, zoals training van het standteam, het geven van maatwerk advies of het begeleiden van complete beurstrajecten.
“Ik heb in mijn verleden als binnendienstmedewerker zelf actief deelgenomen aan diverse beurzen in binnen- en buitenland en hiervoor ook de volledige interne voorbereiding voor verzorgd”, vertelt ze. “Ook ben ik een aantal jaren actief geweest als internationaal accountmanager voor standenbouwers in België. Ik ken dus alle facetten van een beursdeelname en die heb ik altijd met evenveel liefde en passie gedaan. Met Expoza help ik bedrijven bij hun beursdeelname, zodat ze er meer plezier aan beleven, iets wat zich dan vanzelf zal vertalen in een beter resultaat. Want wat je graag doet, doe je beter!”

Beurstraining

De Sales & Pepper beurstraining leert standteams hoe ze beursbezoekers aanspreken en ontvangen: gastvrij, open, charmant, maar ook persoonlijk, constructief en to-the-point. Dat begint met contact maken door de juiste openingsvraag te stellen. Daarnaast leren deelnemers in deze training de bezoeker te helpen, door zijn behoefte te herkennen en te koppelen met de expertise binnen het eigen bedrijf. Is dit gelukt, dan is het essentieel het gesprek af te ronden met gerichte follow-up.
Deze training besteedt ook aandacht aan presentatie, enthousiasme en charisma. Om te kijken hoe ieder lid van het standteam op anderen overkomt, wordt er geoefend met gesprekken en onverwachte situaties en wordt gekeken naar flair en gedrevenheid.

 


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief