Congressen

Caroline Receveur directeur van Maritim Hotel Amsterdam

Caroline Receveur, tot voor kort directeur van het Doubletree by Hilton in Amsterdam, krijgt de leiding over het nieuwe Maritim Hotel Amsterdam, dat volgend jaar de deuren moet openen.

Het congreshotel in aanbouw kwam vlak voor de zomer in handen van de Duitse keten Maritim Hotels. “Het 110 meter hoge hotelgebouw wordt een ‘landmark’ in Amsterdam”, aldus Erik van Kessel, managing director Operations van Maritim Hotels. “We kunnen ons geen betere manager voorstellen voor dit bijzondere project en het hele toekomstige team.”

Caroline Receveur is een oudgediende in de Amsterdamse hotelbranche. In 2011 opende ze het Doubletree By Hilton in Amsterdam met 557 kamers. Daarvoor werkte ze als regionaal directeur voor zestien hotels in de NH Group in en rond Amsterdam. Haar carrière werd gevormd door tal van functies als hotelmanager, bij onder meer NH Grand Hotel Krasnapolsky, NH Barbizon Palace en NH Tropen in Amsterdam.

‘Maritim versterkt positie Amsterdam op Europese congresmarkt’

“Het promoten van Amsterdam als de leidende Europese bestemming voor grote evenementen, conferenties en congressen is al heel lang mijn zorg”, zegt Receveur. “Daarom was de beslissing voor het toekomstige Maritim Hotel Amsterdam niet moeilijk. Met het conferentie- en congrescentrum hebben we onvergelijkbaar grote mogelijkheden. Ik kijk er erg naar uit om betrokken te raken bij de spannende pre-openingsfase en om met het Maritim Hotel Amsterdam mijn favoriete stad nog verder op de Europese hotel- en congresmarkt te positioneren.”

Het viersterrenhotel met 579 kamers wordt het op twee na hoogste gebouw van Amsterdam. Aangrenzend komt een conferentie- en congrescentrum met achttien vergaderzalen die plaats bieden aan meer dan 4.400 bezoekers. De grootste congreszaal biedt plaats aan maximaal 2.200 personen en is daarmee de op één na grootste evenementenlocatie in de Nederlandse hoofdstad na de RAI.


Deel dit bericht


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.


Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief